здравейте новак съм и нямам опит с алфа.но сега съм си харесал 166и156
.искам да ви питам имат ли много дефекти принципно,скъпи ли са частите,какъв разход дават,при монтиране на агу появяват ли се необичайни проблеми,как са с електрониката,трудно ли се намират части,лесни ли са за самостоятелен ремонт и всичко за което се сетите.
разгледах доста мнения и си направих някаква поука,но предпочитам да изразите мнение по темата.
предпочитам бензинови агрегати към 156 съм се насочил за 1.6,за 166 -2.0 155кс .166 ми допада повече ,но цената и е по висока
.
интересувам се в подробности за тези два модела,също всички двигатели са тип"боксер" или само...?
досега съм допир с руски возила,опел и форд .
като конкурент на алфата ми е мондео 2001год и затова търся повече инфо особенно за 166-ката.
мерси

разгледах доста мнения и си направих някаква поука,но предпочитам да изразите мнение по темата.
предпочитам бензинови агрегати към 156 съм се насочил за 1.6,за 166 -2.0 155кс .166 ми допада повече ,но цената и е по висока

интересувам се в подробности за тези два модела,също всички двигатели са тип"боксер" или само...?
досега съм допир с руски возила,опел и форд .
като конкурент на алфата ми е мондео 2001год и затова търся повече инфо особенно за 166-ката.
мерси
Comment